En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda talih de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve doğurgan çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi kucakin;

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdivenine malik sürdürmek önemli bir avantajdır. Kuşkusuz bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine iye sarhoş olmak muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o bugün lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak Yangın Kapısı bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Kanatlar içre şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page